Κανονίστε μια συνάντηση

Γνωρίστε τη Διαιτολόγο

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

Ενδιαφέρομαι για: (απαραίτητο)

Επιθυμητή Ημερομηνία συνάντησης

Το μήνυμά σας (απαραίτητο)

Βιογραφικό

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_250
Γεννημένη στο Βόλο 
την 05/03/1982. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής  και  Διαιτολογίας  της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού ιδρύματος Κρήτης από όπου και αποφοίτησε τον Οκτώβριο του 2005 με βαθμό 8,6. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή” του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση “Κλινική Διατροφή” τον Νοέμβριο του 2008, με βαθμό 8,2. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Το 2005 συνεργάστηκε εθελοντικά με το Δήμο Βόλου  και συμμετείχε στο πρόγραμμα “Αθλητικό Καλοκαίρι 2005″ ως ομιλήτρια και υπεύθυνη διατροφής.

Από το 2006 έως και το 2008 εργάστηκε ως  έμμισθος συνεργάτης του Ινστιτούτου Bodyline Κηφισιάς καθώς και ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός για το μάθημα της Υγιεινής στο ΙΕΚ Αναβύσσου ( Ο.Τ.Ε.Κ) / ( Ν.Π.Δ.Δ.) και το μάθημα της Διαιτητικής στη σχολή Le  Monde.

Στο διάστημα της πρακτικής της άσκησης στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, εκπόνησε και τη προπτυχιακής της διατριβή, με θέμα Σπάνιες Διαταραχές Διατροφής, Pica. Η μεταπτυχιακή της διατριβή αποτέλεσε μέρος της Μελέτης ATTICA και αναφερόταν στη Μέτρηση της αντιφλεγμονώδους ιντρελευκίνης-10 (IL10) σε φαινομενικά υγιή πληθυσμό και συσχέτιση με διατροφικούς δείκτες.

Από το 2009 έως και το 2011 εργάσθηκε ως άμισθη συνεργάτης και Υπεύθυνη διατροφής στη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer Βόλου.

Από το 2010 έως και το 2017λαμβάνει μέρος στην παρουσίαση της  ενότητας “Διατροφή του νηπίου και του παιδιού, διατροφή για παιδιά με ειδικές ανάγκες”& ΄΄ Παιδική Παχυσαρκία΄΄, στο Α΄ εξάμηνο του Παιδ. Τμήματος  Ειδικής Αγωγής  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα πλαίσια του μαθήματος “Αγωγή Υγείας”. Το 2010 έλαβε μέρος ως ομιλήτρια στην 4η επιστημονική Ημερίδα για τη Νόσο Alzheimer, με θέμα  “Ο ρόλος της διατροφής στη Νόσο Alzheimer”.

Από το 2010 είναι επιστημονική  συνεργάτης της medNutrition.

Από το 2008, διατηρεί ανεξάρτητο διαιτολογικό γραφείο στο Βόλο.